Blogi nuorille tanssijoille

Avaan joulukuussa 2019 (eli ihan kohta!!) uuden, nuorille tanssijoille suunnatun tanssiblogin!

Uusi blogi tarjoaa tanssia juuri nyt eläville ja hengittäville, uteliaille ja tanssiuralle ehkä aikoville nuorille heidän maailmaansa kohtaavaa luettavaa. Tekstiä, jonka taustalla on ymmärrys siitä, ettei tanssi usein ole vain harrastus, vaan elämäntapa, vapaus, itseilmaisun ja kasvamisen kanava, oma yhteisö ja toteutuva unelma.

LauantaiLuukku.jpeg

Vaikka sanoinkin, että blogi on suunnattu nuorille tanssijoille, se ei mitenkään tarkoita lapsellista otetta tai kevyitä aiheita. Ennemminkin pointtina on huomioida nuoren tanssijan kokemusmaailma ja vielä ottamattomat askeleet urapolulla, keskustellen silti elämästä studiossa ja sen ulkopuolella. Julkaisut pyrkivät tukemaan nuoren tanssijan elämää, usein täydessä, arjessa ja vinkkaamaan juttuja urapolun tasoittamiseen. Liian usein tanssijat joutuvat oppimaan oman kantapään kautta sen sijaan, että tieto saavuttaisi seuraavan sukupolven.

qr-code (1)
QR:llä ennakkokyselyyn.

Uutta blogia varten tein tanssijoille ennakkokyselyn, jossa kartoitan toiveita ja haaveita sekä nuorten elämänmenoa 2020 kynnyksellä. Toiveita ja haaveita voi jokainen iästään riippumatta käydä kertomassa ja osallistua samalla blogiin liittyvään arvontaan!

Verkkolomakkeeseen pääset tästä. Sivulla voit vastata, osallistua halutessasi arvontaan sekä lähettää lomakkeesi aina 23.11.2019 saakka. Arvonnan tarkemmat säännöt löydät tältä sivulta.

Uuden blogin aukeamisesta tiedotetaan täällä sivustolla sekä Instagramissa. Ja hei, kuitenkin myös jatkossa voit lukea tanssiaiheisia artikkeleita (muissakin uran vaiheissa oleville tanssi-ihmisille) täältä Salin poikki -blogista!

Kiitos, kun osallistut

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s