No nyt sitten

Jestas, kun tää huominenkin oli kaukana. Toisinaan kotielossa tosiaan tuntuu siltähhhehh. Ei vaan, meillä menee päivät nopsaan kotona ja touhottaen aikaisen liikkujan kanssa niin, ettei ehdi yhtään istahtaa minkään laitteiden kanssa. Vaan otinpa asiakseni tarttua toimeen ja tässä sitä ollaan tehokkaana automatkustajana! Ja tehokkaastipa täältä seuraavaksi tulee sitten näitä tekstejäkin.

Kuten Facebook-päivityksestä aiemmalle loruilulleni saattoi saada vihiä, oon jäänyt muhittelemaan lähes valmiita tekstejä. Että viilailen niitä ihan kohta

Seuraavien julkaisujen alkuperäinen kirjoituspäivä on liitetty teksteihin ja vaikka viiveellä tullaan, niin laitan ne ulos kronologisessa järkestyksessä. Kanavalla seuraavaksi juttua kahdista tanssifestareista, tanssivaatteista, esityksistä sekä mun projekteista. Ja ihan huikean blogikollegan avauksesta!

Toivottavasti kesääsi on mahtunut lomailua ja reissua, reissulukemiseksi jotain muuta, ja olet päässyt nauttimaan tästä lempeän lämpimästä kaudesta palautuen. Mä aion astua hullusta arjestani nyt ulos ja ottaa paikkani haltuun 💪

– K.Tee


Onko sun kesä sujunut suunnitelmien mukaan? Mitä odotat eniten loppukesältä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s