Miltä Street SM -kisat näyttivät…

…kilpailijan silmin:

Jasmir Vesander

”Tampereen kisat oli ihana rennot ja fiilis oli kokoajan hyvä sekä itsellä että myöskin muilla! Tosi moni tuli antamaan palautetta ja itsekkin kävin sanomassa muille, että meni ihan sika hyvin, koska se antaa niin paljon hyvää fiilistä seuraaviin kierroksiin!

Jasu ja Eerika

Perjantaista lähtien mulla oli ihan kauhee halu lavalle ja en osannu istua perjantaita ollenkaan paikoillaan. Lauantaina sit vihdoin päästiin meidän aikuisten pienryhmällä, Suicide Squadilla, lavalle ja kierrokset meni tosi hyvin kaikkien osalta ja saatiin pienryhmästä hopeeta! Sunnuntaina oli sit aikuisten duo ja miesten soolon vuoro ja kokoajan hyvällä fiiliksellä eteenpäin! Miesten soolosta saatu pronssi hämmentää edelleen ja ei osaa vieläkään kunnolla sisäistää mitä tässä on oikein tapahtunu. Samoin mun ja Eerika Ahosen duon pronssi oli shokki, koska kummallakaan ei ollut minkäänlaisia odotuksia mistään mitalista. Itse lähin kisoihin sillä fiiliksellä, että nyt vaan pidetään hauskaa ja annetaan palaa vaan!

Flunssasta huolimatta kisat meni sika hyvin ja jäi tosi hyvä mieli sieltä! 🤘🏼

Saara Jolkkonen

SaaraJolkkonen”Kisoista jäi kaikenkaikkiaan hyväfiilis ja etenkin järjestäjien puolelta. Kaikki oli mun mielestä jätjestetty tosi hyvin; kaikki toimi ja pysyttiin aikataulussa. Erityiset propsit ja kiitokset lähtee multa siitä, että muodostelmien paikkojen tarkistus oli minuutin sijasta kaksi minuuttia, mikä oli tosi toimiva. 24:n henkilön kanssa yksi minuutti ei oikein riitä. Erityisen tomera nuori mies hoiti siellä infoamisen ja järjestykset, minkä ansiosta lavatestaus oli kokonaisuudessaankin tosi hyvin hoidettu.

Pienryhmät ja muodostelmat oli erittäin kovatasoisia! Aiemmin pienryhmiin on osallistunut uusia tulokkaita, jotka eivät ehkä ole edes aiemmin kilpailleet, mutta nyt sekä muodostelmissa että pienryhmissä tuntui että katsoi ketä tahansa tanssijaa, se veti tosi hyvin. Tavallaan siis kovia yksilöitä tosi paljon! Muodostelmia katsoessakin tuntui, että koko ajan vedettiin virheettömiä suorituksia. Muodostelmien finaalissa pisteet jakautui aika hyvin, mikä kertoo ehkä myös kovasta kisasta. Niin kuin myös naisten soolossa. 

Nykyisin tuntuu, että pelkän finaalipaikan eteen sarjassa kuin sarjassa täytyy tehdä tosi kovasti töitä! Taso on oikeesti noussut todella paljon. Mä oon omaa suhtautumistani kisoihin on täs vuosien varrella muuttanut, että mulle tavallaan se matka, se treenaaminen on mulle tärkeämpi kuin itse kilpailupäivä. Mutta onhan se mielipiteestä kiinni, kun onhan se tietyllä tapaa raaka laji, kun yhtenä päivänä sulla on kolme minuuttia aikaa vakuutta tuomarit vuoden työstä. Siksikin kannattaa suhtautuminen muuttaa siihen, että se itse treenaaminen on se pääasia.”


…koreografin silmin:

Sebastian Visa

”Street SM-kisahuumassa tunteet Sebastian Visa
vetää
 vuoristorataa kisaviikonlopun aikana, kun saa nauttia ja jännittää toinen toistaan upeammista esityksistä ja kisavedoista. Koko suomen katutanssiskene kokoontuu yhteen paikkaan, ja tunnelma on mieletön kun kaikki kannustaa toisiaan. Musta on siistiä nähdä mitä kaikkea koreografit ja tanssijat ovat keksineet, ja kuinka ison duunin kaikki on tehneet kisabiisin eteen.

Mulla jää aina kisoista sellanen fiilis, että haluais jo päästä tekemään ensvuoden juttuja.”


…tuomaripöydän takaa:

Haza Hajipoori

Haza

”Viikonlopun kisat oli loistavasti järjestetty. Oli hienoa nähdä kuinka osallistujia oli ympäri Suomea. Kisataso oli erittäin kova ja näki kyllä että treenisalissa on kulutettu aikaa. Ehkä isoin kehitys näkyi junioreissa ja heidän taso alkaakin olla ihan huipussaan. Tässä tietenkin isoin kiitos kuuluu varmasti valmentajille ympäri Suomea, kun tekevät niin hyvää työtä lasten kanssa.

Kisat tuntuivat tosi hienolta tuomaripöydän takana. Tanssijat antoivat ihania tunnetiloja ja oli myöskin erittäin tiukkoja paikkoja tuomaroida.”


…katsomosta:

Nelli Puukko

Nelli Puukko

”Oltiin siskon kanssa katsomassa sm-kisoja vain
viimeisenä kisapäivänä.

Olemme molemmat kisanneet samaisella lavalla, mutta tänä vuonna emme olleet kisaamassa ollenkaan. Kisat yleisöstä katsottuna sujuivat hyvin, sarjasta toiseen siirryttiin jouhevasti eikä sarjojen välissä ollut tylsiä taukoja tai odotteluita. Myös jatkoon päässeet kuulutettiin selkeästi. Ehdottomasti parasta kisoissa oli ensimmäistä kertaa (?) toteutettu sähköinen osallistujalista, josta oli helppo katsoa kuka kukin on, milloin omat suosikit esiintyy ja jatkoon päässeiden nimet löytyi helposti. Ihan mahtavaa oli tämä! Olisimme toivoneet että edellisten kisapäivien tulokset olisi ollut nähtävissä jossain, nyt piti odottaa maanantaihin että saatiin tietää kaikki tulokset.

Kisoja katsoessa kasvaa nälkä päästä takaisin kisalavoille ja tanssimaan!”


…valokuvaajan linssin läpi katsottuna:

Haté / Mallikuva

MallikuvaKuvaamassa

”Street SM kilpailuissa oli paljon energiaa ja nuorilla vauhtia riitti, hyvä että kameralla perässä pysyi. Huipputanssijoita oli paljon.

Kuvauksissa käytetään nopeita ammattikameroita ja valovoimaisia teräväpiirtolinssejä, jotta saadaan nopeatkin tanssiliikkeet pysähtymään, välillä se on haastavaa, mutta onnistumiset palkitsee mieltä! Kuvia isoissa kolmen päivän kilpailuissa tulee runsaasti, lähelle 8000-10000 kpl.

Erittäin mukava projekti kaiken kaikkiaan, olemme tyytyväisiä tanssijoihin ja kuviin!”


…tapahtumajärjestäjän silmin:

Lippe / Hip Hop House

Kisat sujivat loistavasti! Vaati paljon etukäteistyötä, mutta meillä oli upea joukko vapaaehtoisia oppilaita töissä kisoissa. Ilman heidän panostustaan tälläisiä kisoja ei voida järjestää. Ehdin nautiskelemaan tunnelmasta ja kisoista katsomonkin puolella. Vieläkin leijun viikonlopusta ja uskon että olemme tulevaisuudessakin mukana järjestämässä SM kisoja!

Kiva kun olit mukana!

Lippe ja vapaaeht.HHH musta logo


Minkälainen sun kisakokemus vuoden 2017 Street SM:eistä oli?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s