Sinä yhteistyökumppaniksi festareille?

Suomessa on melko paljon johonkin tiettyyn tanssityyliin erityisesti sitoutuneita tanssitapahtumia ja festivaaleja, joissa tyylisuuntausten rajamailla leikittelevät biisit huipentavat ohjelmistoa ja valikoiduille lajirajojen ulkopuolisille teoksille ojennetaan esiintymiskutsuja rajoitetusti. Kävijäkunta muodostuu näissä usein kyseisestä lajista jo ennestään kiinnostuneista ja siihen sitoutuneista harrastajista sekä ammattilaisista, jolloin uuden kiinnostuksen herättely saattaa jäädä markkinoinnin harteille. Moni tapahtuma rakentuu myös kisailun tai battlaamisen ympärille, jolloin lajien lokerointi onkin tietyn tyyppisen skabailun valossa ymmärrettävää. Vuoropuhelu lajien välillä tai kulttuurisen asemapaikan petaaminen laajemmin tanssinkenttää ajatellen jää näissä tällöin kuitenkin harmillisesti vähäisemmäksi.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Dance Off Tampere kokoaa Tampereelle, Hiedanrannan Kuivaamoon avoimen kattauksen eri tanssityylejä yhden festivaalikaton alle ja tarjoaa mahdollisuuksia juuri tällaiseen lajirajat ylittävään vuoropuheluun sekä ylipäätään uuden areenan kaikenlaiseen tanssin vaalimiseen!

hiedanranta-cropped
Kuvat: Harri Sirola

Elokuun 26. päivä järjestettävillä festareilla on siis nähtävissä todella laaja kirjo tanssia tanhusta twerkkiin ja vaikka tapahtumaa ovatkin mahdollistamassa pääasiassa paikalliset tahot, vierailee Kuivaamolla viikonlopun aikana tanssijoita ympäri Suomen. Festareilla päästään nauttimaan myös kansainvälisestä opetuksesta sekä vierailijoista.

 [Tsekkaa viikonlopun kaikki workshopit täältä!]

Paikalliset tanssikoulut ja tanssiliikkeet ovat siis monipuolisesti esillä festivaaleilla ja erilaisilla tanssiryhmillä on mahdollisuus päästä esille viikonlopun tarjonnassa. Mukana tekemässä festivaalia on iso joukko ihmisiä, yhdistyksiä, yrityksiä ja yhteisöjä, joiden yhteistyönä on syntymässä monimuotoista tanssinkenttää edistävä festivaali, jossa on mahdollisuus paitsi nähdä ja kuulla, ehdottomasti myös näkyä ja kuulua!

Tapahtuman verkkosivuilla onkin yhä alleviivattuna huomautus siitä, että

Mukaan mahtuu vielä tanssin tekijöitä ja tukijoita!

hiedanranta-81
Jes, Milja!

Eli Dance Off Tampere -festivaalin yhteistyökumppaniksi on edelleen mahdollista ottaa osaa. Mutta mitä siihen kuuluu, mihin siinä osallistuu ja mitä yhteistyökumppanuudella saa?


Festivaalin järjestäjä, Anna Kuulusa, mitä Dance Off Tampere -festivaalin yhteistyökumppanina olo tarkoittaa?

”Haluamme koota yhteisön, joka jatkaisi yhteistyötä myös tulevaisuudessa ja ehkäpä festarin ulkopuolellakin. Nyt kun järjestämme tapahtumaa ensimmäisen kerran ja haluamme luoda uusia suhteita, emme veloita mukana olemisesta mitään. Yhteistyökumppanit saavat oman logonsa näkyviin tapahtuman nettisivuille, Facebookkin ja Instagramiin. Yhteistyötä on tarkoitus tehdä molemmin puolin, eli toivomme yhteistyökumppaneiden myös kertovan olevansa mukana meidän tapahtumassa. Otamme kaiken tuen vastaan.

graffiti4
Millaisia mahdollisuuksia yhteistyökumppaneille on tarjolla Dance Off Tampereen puitteissa?

”Mukana on yrityksiä ja yhdistyksiä, jotka tarjoavat tanssiin liittyviä palveluita, treenivaatteita ja ruokaa. Nämä kolme on helppo yhdistää monessakin mielessä ja tapahtuma liikuttaa ihmisiä lapsista aikuisiin, eli tarjoamme näkyvyyttä monipuoliselle yleisölle. Yhteistyökumppanit pääsevät myös osallistumaan halutessaan tapahtuman ideointiin ja järjestämiseen.


Miten yhteistyökumppanin panos edistää festivaalin toteutumista?

”Yhteistyökumppani voi edistää tapahtuman mainontaa kertomalla omassa sosiaalisessa mediassa mukanaolostaan ja markkinoida tapahtumaa suoraan omille asiakkailleen. Lisäksi yhteistyökumppanit voivat toimi talkooväkenä sekä halutessaan avustaa myös rahallisesti tapahtuman toteutumista. Mitä useammassa paikassa festivaalin nimi näkyy, sitä enemmän se herättää mielenkiintoa.

graffiti3.jpg
Miten yhteistyökumppaniksi pääsee?

”Yhteistyökumppaniksi pääsee ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse danceofftampere@gmail.com ja ehdottamalla tapaa, jolla haluaa olla mukana tapahtuman toteuttamisessa. Toivomme, että yhteistyökumppanit ovat kiinnostuneita tapahtumastamme ja haluavat edistää paikallista tanssikulttuuria ja elämyksiä.


Millaisia asioita festivaalin tekemiseen osallistuttaessa ollaan edistämässä ja mahdollistamassa?
 

”Mukana olemisella edistämme tamperelaista tanssikulttuuria. Tanssilla pystyy tekemään paljon hyvää ja se tarjoaa ihmisille sisältöä ja voimaa arkeen. Tanssi merkitsee jokaiselle jotakin, monia eri asiota, mutta uskon että pääasiassa kaikki tanssin tuomat asiat elämässä ovat positiivisia. Tanssi ei tunne rajoituksia iän, koon, sukupuolen tai muunkaan suhteen ja festivaalin on tarkoitus vahvistaa tätä ajatusta sekä tuoda tanssi lähemmäs ihmisiä ja ihmiset lähemmäksi tanssia. Tamperelaisesta kulttuuritarjonnasta puuttuu tällainen tapahtuma, jossa puhutaan universaalilla kielellä; tanssilla. Ja kaikki ymmärtävät mistä on kyse 🙂 ”

graffiti1
Dance Off Tampere -tanssifestivaali Kuivaamolla 26.8.2017 klo 13->

Mikäli et vielä tästä löytänyt vastausta mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin, jätä kommenttisi alle, sillä joku muukin saattaa miettiä samaa.
-> Selvitetään vastaus!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s