Festivaalin kulisseissa

Elokuu. Mennyt ihan uskomattoman nopeasti ja mulla on jäänyt listalle vaikka kuinka monta aihetta ja asiaa, jotka pitit kärppänä olla laittamassa tänne julki ja näkyviin. No – syykin aikataulun rakoilemiseen on kuulemma hyväksyttävä. (Kiitos kysymästä, meillä on mennyt melkein ainoastaan mukavasti.) vaunutMutta uudesta aikatauluttajasta huolimatta, tää yhteistyöhommahan pysyy vireillä, koska elokuun kuluessa myös Dance Off Tampere lähestyy kovaa vauhtia!

Dance Off Tampere edusti Hämeenpuiston puistofiestassa sateessa ja
paisteessa viime sunnuntaina ja tarjolla oli mahdollisuus voittaa tapahtumaliput, kuulla hymyileviltä järjestäjiltä mehukkaita juttuja tulevasta tapahtumasta sekä vähän parempia karkkeja kuin monella muulla teltalla. Ja! tanssiaiheisia kiinnitä-vedellä-tatuointeja! 😀

No – joka tapauksessa hyvä sauma taas pääsin kyselemään Annalta tapahtuman taustoja.

Mistä idea Dance Off Tampere -tapahtumaan sai alkunsa ja miten siitä kasvoi festivaali?

”Kuvasimme toisen järjestäjän Wilma Kurumaan kanssa tanssivideota Kuivaamolla kesällä 2016, jolloin Wilma ehdotti, että meidän pitäisi järjestää tanssifestivaali tehtaassa. Kuvittelimme järjestävämme tapahtuman jo syksyllä 2016, kunnes tajusimme että tapahtuman järjestäminen onkin hieman työläämpää. k-21
Vaikka järjestämme festivaalia ensimmäistä kertaa, haluamme tehdä sen hyvin ja taidolla. Ennen talvea päätimme päivämäärän, 26.8.2017 ja siihen on enää alle kuukausi!

Nettisivuilla ja ilmoittautumisten yhteydessä vilahtelee Dance Off Tampere ry. Mitä tekemistä sillä on tämän kaiken kanssa?

”Suunnittelimme ensin, että toteutamme tapahtuman työryhmänä, mutta monta asiaa johti lopulta yhdistyksen perustamiseen. Dance Off Tampere ry:n tarkoituksena ei ole vain festivaalin järjestäminen, vaan haluamme edistää tanssikulttuuria muutenkin Tampereella, sekä tuoda paikallisia tekijöitä lähemmäksi toisiaan. Yhdistys pyrkii järjestämään säännöllisesti workshopeja tanssijoille, niin vasta-alkajille, kuin ammattilaisillekin koulutusmahdollisuutena ja myös kaventamaan rakoa ammattilaisten ja harrastajien välillä.

Mitä olet oppinut tapahtuman järjestämisprosessin aikana?

”Huh, olen oppinut enemmän kuin uskoinkaan. Tekemään mainoksia, luomaan nettisivut, soittamaan sponsoriapuja, hyväksymään kielteisiä apurahapäätöksiä. Mutta parhaimpana sen, että yhteistä tavoitetta kohti pääsee positiivisella energialla ja yhdistämällä voimia. Kaikkea ei voi, eikä pysty tehdä itse.
Muiden apu on korvaamatonta!

k-17

Millaisia yllätyksiä on prosessissa tullut vastaan?

”Paperitöitä on paljon ja erilaisia säädöksiä joihin tulee tutustua. Suurin yllätys on ollut se miten moni on ottanut tapahtuman positiivisesti vastaan ja lähtenyt mukaan toteuttamaan sitä! Yllätyksiä tulee päivittäin ja töitä on enemmän kuin mitä edes ehtii tehdä.

Mitä itse odotat festivaaleilta?

k-20”Toivon, että festareilla kaikki sujuu turvallisesti ja että festivaali yllättää kävijänsä positiivisesti. Vaikka teemme tätä ensimmäistä kertaa, teemme tätä täysillä ja täydellä sydämellä. Toivon että ihmiset viihtyvät, sukupolvet kohtaavat ja että jotkut löytävät tanssiharrastuksen festivaalin kautta. Odotan myös hyvää ruokaa, upeita tanssiesityksiä ja -tunteja!

Millaiselle polulle toivot Dance Off Tampereen ottavan askelia?

”Toivon, että tanssifestivaali saa ansaitsemansa paikan Tampereen kulttuuritarjonnassa ja että järjestämme ensi vuonna kaksipäiväisen tapahtuman. Toivon yhteistyön mm. tanssikoulujen ja yhdistysten kanssa jatkuvat usean vuoden ajan ja tuovan lisää harrastajia Tampereelle.

k-14


Päästäänkö festareille myös tulevaisuudessa?

”KYLLÄ!

Maltatko odottaa?

”EN”

k-16

Ps. Päivitin juuri Dance Off Tampereen nettisivuille tapahtumapäivän tarkemman aikataulun! Käy tsekkaamassa ja pysy lippumahisten varalta kuulolla sekä Dance Off Tampereen että Salin poikki -blogin some-kanavilla – vink, vink.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s