Kuuma (tiedon) lähde!

Mun mielestä on kauhean mielenkiintoista lukea ja kuunnella toisten tanssin ammattilaisten pohdintoja, ajatuksia ja kokemuksia. Uskon myös monella muulla olevan sellainen kiinnostus. Tai sanotaanko, että ammattilaisia kuuluisikin kiinnostaa se mitä muualla kentällä tapahtuu ja kenen kanssa sitä ollaan tekemässä töitä. Ja siis myös muotoilemassa työympäristöä ja mahdollisuuksia, joita meillä täällä on. Uudet tekijät ovat lisäksi niitä, jotka muotoilevat tulevaisuutta ja tuovat mukanaan kaikkea raikasta. Niinpä kannattaa pitää aistit auki, kun joku lähtee näitä pohdintoja, ajatuksia ja kokemuksiaan kertomaan!

Seppälän Wilma, Wilma Seppälä lähti Islantiin suorittamaan Outokummun tanssijankoulutuksen viimeistä harjoittelua Islantiin, Katrín Gunnarsdóttirin assistenttina. Eikä siinä kaikki – Wilma rupesi kirjoittamaan harjoittelukokemuksistaan myös blogia. Siellä sitä nyt sitten kerrotaan parhaista pohkeidenhoitovinkeistä hyppyruljanssin jälkeen, eikä me edes voida ottaa oppeja suoraviivaisesti käyttöön! Mutta aionpa seurata tätä assarointirupeamaa. Siellä haisee tulevaisuus (Ja ehkä vähän ne kuumat lähteet, mutta pääasiassa tulevaisuus)!

wilmanblogi
Klikkaamalla kuvakaappausta pääset Wilman blogiin!

Wilma antoi muuten pääsykoevinkkinsä Salin poikki -blogin lukijoille viime keväällä! Voit lukea ne täältä: Pääsykoevinkit 2017 III

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s