Little Inspirations

Voi, uskomatonta, että tämä syyskausi on jo ohi!

Meillä oli joulunäytöksenä oppilaiden omien teosten katselmus, jossa nähtiin ryhmäteoksia, duoja ja soolo. Lisäksi improvisaatiota sekä uutena alkaneen teatteriryhmän tuotoksia ja näytteet mun katutanssitunneilta.

Mielettömän lahjakkaita tanssijoita! Hienoja oivalluksia ja älytön, mikä riemu toteuttaa, ilmaista ja liikkua. Esityksen seuraamisesta tuli hyvä mieli ja palautteita töille tuli ihan kiire kirjoittaa. Omani näin oven raosta kunniakirjapalaveristä livistäessäni. Mutta kannattipa livistää. Makeeta nähdä uuden lajin uponneen!

Esiintymään tottuneille ryhmille taisi kuitenkin tulla yllätyksenä, miltä tuntuu olla uuden lajin kanssa lavalla – kun hihasta ei olekaan vetäistä paikkausta unohduksen tilalle, tai kun lajityypillisen flown ilmentäminen vaatiikin vielä kapasiteettia ja esiintymistä täytyykin aktiivisesti tehdä. Hyvältä se kaikesta huolimatta näytti! Ja uskon, että katutanssien tottumaton yleisö kiinnitti huomiota vauhtiin ja hymyileviin tanssijoihin enemmän kuin yhdenaikaiseen ylösnousuun lattialta. Mitäs pienistä.

Tai no pienistä nyt puheen ollen; Mulla on myös uskomaton #Sidekick joka malttoi neljän ja puolen kuukauden iästään huolimatta seurata puolitoista tuntia tanssiesityksiä! Kultturelli pimu, joka kuulokkeissaan kurkotteli pienellä kädellä kohti esiintyjien liepeitä. Tän pienen fanin innon lisäksi on todettava, että kyllä meillä opettajilla on onni päästä opettamaan tällaista sakkia.

Kiitos kaikille Dance Up Academyn tanssijoille sekä tanssijoiden vanhemmille ja rentouttavaa joululomaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s