Tammikuu 2018

Tammikuun alku hujahti erilaisten projektien suunnittelussa ja muiden työkuvioiden kanssa niin, että päätin jatkaa blogikirjoittamista suosiolla sitten, kun muut hommat on saatu rullaamaan.Ajattelin välttää negatiivisten stressifiilisten liittymistä blogihommiin millään tasolla ja ah, kuinka hyvä idea se olikaan! Nyt on kovasti kaikkea asiaa ja tuntuu ihan ihanalta päästä kirjoittamaan tänne.

Mitä nyt sitten on rullaamassa ja mitä tammikuussa tapahtui? Miksei Salin poikki -blogilta saatu vuosikatsausta ja vihiä tulevista kuvioista? Mikä se uutinen on, mistä vuodenvaihteen sähköpostitervehdyksessä mainittiin? Ja mikä sähköposti?

Ensinnäkin töihinpaluu opetushommien osalta oli tosikivaa. Pidän keväisin aina lihaskunto- ja tekniikkapainotteisempia tunteja alkuun, jotta saadaan lomalta palatessa taas hommasta kiinni – tuntuu sarjatkin keveämmiltä, kun lihakset on aktivoitu. Samaan vauhtiin aktivoitiin myös aivoja, ja mun isommat oppilaat asettivat kevään tavoitteensa tosi malikkaasti! (Mä jatkan vähän samoilla linjoilla kuin loppuvuodesta). Ensimmäinen kevätnäytöspalaveri kollegoiden kanssa puolessavälissä kuuta vaikutti lupaavalta ja liikunta- ja kulttuurisetelinippu pieneni jo hienosti omia treenejä haaliessa kevätkaudelle.

Suomen Tanssiurheiluliiton hommissa pääsin tekemään yhtä lempparityötehtävääni, nimittäin päivittämään viestintäsuunnitelmaa! Samalla viestintävaliokunnan jäsenistö uudistui pj:tä myöten, päivitin tulostiedotusohjeistuksia ja tein demografiakyselyä ja koordinoin vuoden kamppiksia. Parit kisatkin tuli käytyä. Oho. Meinaan haukkailla välillä liian isoja palasia siihen nähden, että teen vain muutamien tuntien duuniviikkoa sinne… Mutta josko se olisi vain vuoden alun ja muutosten aiheuttamaa ruuhkaa. (As if..)

PuhtaastiParas2

Kuun puolivälissä startattiin myös STUL:n Puhtaasti Paras -antidopingkampanja, johon ehdit muuten vielä osallistua! Kannattaakin muuten osallistua; siinä oppii helposti, pääsee nostattamaan tanssin urheiluprofiilia – ja voin paljastaa, että ainakin vielä myös voittomahisprosentti on ollut melko korkea. Pistä seurantaan somessa, niin ehkä soittelen 19.2. haha.

Ja hei, mun ajatuksia pääset lukemaan pian myös STUL:n blogista; joka kuun 20. päivä julkaisen siellä tekstiä viestinnästä ja tanssiurheilusta!

Edellä mainittujen lisäksi olen koittanut nipistellä aikaa omalle, uudelle projektilleni, josta uutisoidaan täällä blogissa ihan ensimmäisenä kaikista medioista ihan kohta. Niin, ni siitä sitten kerron seuraavaksi. Projektista, jonka pimittämisestä nyt meinaan haljeta! Mutta heti nyt alkavalla viikolla siitä sitten! Ellen ole haljennut.

Maaliskuussa Salin poikki -blogi täyttää yksivuotta ja päätin tällä kertaa siirtää vuosikatsauksen tuohon hetkeen kalenterivuodenvaihteen sijaan. Uusia yhteistyökuvioita pääsen kuitenkin esittelemään teille jo ihan pian – tuntuu älyttömän hienolta päästä kertomaan, kun joku toteuttaa unelmiaan! Ja sitten siis se sähköpostiasia!! Klikkaa itsesi sähköpostilistalle tuolta alapalkista, niin saat toisinaan postia, jossa kuulet vähän enemmän ja saat blogin uudet postaukset suoraan sähköpostiisi. Jes.


STUL:n Puhtaasti Paras -antidopingkampanja 16.2.18 saakka Facebookissa ja Instagramissa @DanceSportFin! Osallistumisohjeet löydät myös täältä!
Potissa päivä SuperParkissa neljälle ja lisäksi arvotaan kymmenen kappaletta SUEK:n kultaisia juomapulloja! Ja aktiivisin tanssiurheiluseura palkitaan workshopilla ja antidopingluennolla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s