Vakiovuoro

Nykyään kun on kauhean hyviä kanavia kertoa itsestään ja niin monet ovat kanavien kuluttajia, yhä useammin mielikuvatkanssaolijoista saavat vaikutteita sosiaalisen median profiileista, äänikirjastossa jaetuista suosituksista tai tyyppien tykkäämistä YouTube-videoista. Paitsi että julkinen kuva rakentuu näistä jakamistamme tiedon palasista, imagoa voi rakentaa tietoisesti ammatillisessakin mielessä muutenkin kuin LinkedIn:ssä – kuten mediafiksuina tiedostamme. Viime kuun STUL:n blogivuorollani käväisin pohtimassa, miksi omasta toiminnastaan on tärkeää kertoa muille.

Samalla avaan liiton blogiin tekstisarjan, jossa julkaisen tanssi- ja viestintäasiaa joka kuun 20. päivä.Ensimmäinen STUL:n blogitekstini löytyy osoitteesta: https://www.dancesport.fi/2018/02/20/someurheilijan-profiili/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s