Ystävänpäivän illan yllätyksiä

kyykky (2) Hei, kaikki Salin poikki -blogin ystävät!

Vuodenvaihteen kiitoskirjeessä yhteistyötahoille jo vinkkasin, että tähän vuoden alkuun täällä julkistetaan uutisia. Täälläkin taisin taannoin mainita, että halkeaminen uhkaa.
Ei oo uutisia vielä vissiin kuulunut.
Mutta nyt alkaa kuulua!

Tässä kun äitiyslomalla on ollut kädet vapaana (not), niin olen ruvennut aktivoimaan itseäni kaikenlaisilla suunnitelmilla. Erityisesti vieläpä niiden toteuttamisella. Niinpä pian päästään kuulemaan ihan uutta tanssimaailmaan sijoittuvaa podcastia, eli nettikeskusteluohjelmaa, jossa haastattelen ja käyn tanssikeskusteluja tanssi-ihmisten kanssa ympäri maailmaa!

Pian päästään kuulemaan ihan uutta tanssimaailmaan sijoittuvaa podcastia!”

Naureskelin tässä, kun Letkiän Milja päivitteli viime vuonna meidän haastattelupuhelun aikana, miten mieletöntä, että ylipäätään pienen vauvan kanssa pyöritän blogia ja haastattelen. Huiskautin toki kättä ajatuksissani, että niin hommat täällä meillä sujahtaa. Ni johan seuraavalla viikolla alkoi kiemurtelut, eikä jatko ole ollut ollenkaan niin iisiä kuin siihen astisesta olin ehtinyt tottumaan. Niinpä myös podcast-toimet ovat joutuneet mukautumaan uusiin aikatauluihin. Mutta kohta päästään nauttimaan!

Nettisivut aukeavat pian ja somekanavat aktivoidaan ihan viimeistään maanantaina. Pian paukkaakin sitten esittelyä ja ensimmäistä episodia. Ha. Ystävänpäivän kunniaksi haluaisin kuitenkin muistaa niitä tosiystäviä, jotka tammikuun tauonkin jälkeen löytävät lukemaan – – tai ainakin siis aktiivisia tyyppejä. Nimittäin viidelle ensimmäiselle blogin kommentoijalle luvassa koodi, jolla pääsee lukemaan jo ennakkoon podcastin teosta, tulevasta sarjasta sekä vähän jo myös ohjelman vieraista!

Kommentoi siis alle, minkälaisista aiheista haluaisit itse keskustella tanssimaailman vaikuttajien kanssa. Ehkä niitä tullaan huomioimaan tulevaisuudessa!

Hyvää ystävänpäivää ja kuullaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s