Festarifiilis työnteossa

Kesää on tuntunut jatkuvan vaikka kuinka ja samalla se on mennyt valtavan nopeasti. Ainoa, mikä tässä helteessä tuntuu manaavan loppukesää tulevaksi on se, että duunirupeama tanssitapahtuman nettisivujen kanssa on mun aivoissa tulossa syklin päähän ”loppukesästä”. Siltä se talvella näytti, vaikka nyt kun ko. hetki on käsillä, tuntuu että paljon on kesää vielä edessä. Nettisivujen päivityksessä tiukka loppukiri.

Yhteistyö: Dance Off Tampere – Festivaali kaikelle tanssille

Nettisivujen tekeminen on hivuttautunut mun sisällöntuotanto- ja viestintäduuneihin puolivarkain ja vaikka kovin villejä toteutuksia varten en vielä ole ehtinyt päätteen ääressä istua, tykkään hommasta ja sen perään multa kysellään aina välillä. Toissavuonna tarjouduin tosiaan tekemään sivut ensimmäistä Dance Off Tampere -tapahtumaa varten ja tänä vuonna rakensin ja päivitin viikonmittaiseksi paisuneen toisen festivaalin sivuja jo pitkin vuotta.

Talvella uudistin festareiden vanhat sivut ajantasalle sekä ulkonäön että sisällön puolesta ja nyt pitkin kevätkautta olen päässyt julkaisemaan festariviikon käänteitä sitä mukaa kun tietoa on teille saanut paljastaa. Se onkin yksi herkullisimpia juttuja nettisivujen teossa, kun on sellainen kihelmöivä jymytunne, että kohta pääsee kertomaan jotain makeeta! Oli se sitten sisältöä tai sitä, millaiseen pakettiin sisältö on kääritty. Samalla tuntee että muhun luotetaan ja ihan parasta on, kun tietää yleisön olevan ilahtunutta heti kun tietoa tippuu.

Dance Off Tamperetta järkkäävät Anna, Sara ja Wilma ovat antaneet mulle tosi vapaat kädet sivujen fiksaamiseen, mikä on taas ruokkinut visuaalista vapautta. Tämänkin vuoden yleinen pohjailme tuli toki Wilmalta, joka teki tapahtumalle freesin futuristisen lookin, ja sieltä sivuille saatiin värit ja fiilistä. Sivujen ilmiasussa on tavoiteltu rakenteellista selkeyttä ja pyrin laittamaan tapahtumaviikon pääkohdat näkyviin heti ensisilmäykselle, mitä toki tukee myös Annan pointtaama, WP:n valmis Dara-teema. Toivon myös yleisen infon ja Dance Off Tampere ry:n liittymisohjeiden löytyvän katsojalle mutkitta. Dance Off Tampere ry:n jäsenenä kun esimerkiksi kaikki workshopit saa alennettuun hintaan!

Samalla tää luova vapaus on helpottanut meidän montaa soppaa keittävien kiireistä elämää ja aikataulua, kun festaritahot ovat valmiita hyväksymään ratkaisuni ja kun mä voin välillä kikkailla ja välillä valita simppelimmän toteutuksen, jos työskentelytilanne täällä kotitoimistossa niin vaatii.

Tällainen vapaantuntuinen työstäminen saa duunin tuntumaan luovalta kokeilulta ja toteuttamiselta tiukan puurtamisen sijaan. Ja siis se ei tarkoita, etteikö hommia tehtäisi tarkasti ja huolella. Jutun juju onkin siinä tunnussa, että työ on vapaantuntuista, eli paljon myös omassa asenteessa projektia tai työhommaa kohtaan – toki kaikki työhommat eivät ole yhtä kivoja kuin yhteistyö Dance Off Tampereen kanssa. Mutta enpä ole muussakaan yhteydessä kokenut nettisivujen (tai CV:n tai mainoksen tai viestintävuunnitelman tai kampanjan) tekoa tylsäksi!


Minkälaisista nettisivuista sä diggailet?
Mikä on Dance Off Tampereen sivuissa toimivinta?

Tarviitko jeesiä sun sivujen kanssa tai konsultaatiota muussa? Kirjota mulle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s