Break SM -työryhmä

Ensimmäinen kokous.

Viimeksi kun päivitin STUL:n blogiin kuukausittaisen kirjoitukseni, huomasin äkisti, että Suomen b-boyliitto kokoaa työryhmää vuoden SM-kisoja varten. Toki hain mukaan – ihan, että jotain pientä tekemistä olisi. No toki myös pääsin mukaan ja olen iloinen, että pääsen hyödyntämään asemaani viestintäkoordinaattorina myös urbaanin tanssiurheilun edistämiseen.

Ensimmäinen kokous alkoi maanantaina osaltani vahvasti, nukkumalla pommiin. Herättyäni vahinkopäikkäreiltä tuhisevan sidekickin vierestä, ampasin hangoutin korville ja suoraan keskelle keskustelua vuoden 2018 SM-kisojen sarjajaosta. Keskustelu eteni koko ajan jouhevasti kahdeksan etäosallistujan kesken ja vaikutti että kaikki osallistuivat ja kaikkia kuultiin.

Saatiin koko työryhmälle selkeä kokonaiskuva, mitä lähdetään tekemään ja missä järjestyksessä. Reilun viikon päästä jatketaan ääniyhteydellä ja sitä ennen soittelen Jyväskylään ja funtsin muutamia muita kontakteja ja kohtaamisia. Sisäinen breikkarini heräsi.

Tuntuu hyvältä olla messissä.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s