Kanavahakua

Nautin blogin kirjoittamisesta ja mulla on kasa ideoita odottamassa toteutusta. Kalenteria kun katson, koko syyskuun olen kärsinyt täydestä aikataulusta – eikä se ole edes johtunut työkauden alkamisesta! Enemmänkin kuukausi on ollut henkisesti täysi. Valitettavan usein näissä tilanteissa nämä mun omat projektit ovat niitä, jotka sitten joutuvat kärsimään. Olen kuitenkin suunnitellut blogisisältöjen kasvattamista ja uudenlaisten konseptien lanseerausta (yyuuu, minkä kuuloinen) sekä blogin kääntämistä yhä ammattimaisemmaksi.

Julkaisen pian lisää uusista, tulevista sisällöistäni ja kerron aikatausta tarkemmin, mutta melko seuraavaksi julkaisen pitkään työstämäni tanssiaiheisen podcastin demojaksot ja avaan julkaisusarjan liittyen tanssinopettajien työhyvinvointiin. Välissä käyn kuitenkin vielä Jyväskylän Tanssin Aika 2018 -festivaaleilla ja päivitän vihdoin vuoden tavoitteet! Oppilaidenkin kanssa saatiin vasta nyt kirjattua ne ylös. Muutama muukin juttu päivittämättä, voit uskoa. Mutta tehdään niistäkin selvää nyt, kun päästiin taas kanavalle!

Tymäkämpi sisältöhän tarkoittaa, että hommaan tulee samalla upottaa enemmän aikaa – jota mulla juuri vapautuu, kun saan elämäni ojennukseen. Mistä puheen ollen; haluaisitko lukijana keskittyä enemmän kasvottomampaan asiaan, vai onko henkilökohtaisuudet sinulle se blogin suola? Kuullaan pian 😉

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s