Hyppäsin uuteen vauhtiin!

Vuosi 2019 on jo pitkällä ja vuodenvaihde oli kaikenlaista. Aion epäeettisesti päivittää luonnoksiksi jääneet tekstit ajankohdallisesti paikoilleen ihan muina muijina ja jatkaa elämää niin kuin ei pitkää julkaisubreikkiä olisi ollutkaan. On meinaan maailmankaikkeuden kannalta ihan sama, miten tämän kanssa toimitaan, ja minä päätin nyt toimia näin. Ihan hyvin voidaan lähteä tästä uusien juttujenkin vauhtiin!

img_20190217_152445_4398735027905820507208.jpg
Hyvää uutta vuotta 2019

Vauhdista puheen ollen. Sunnuntain puolipäivä on varattu mun hapenotolle. Pääsen Russell Adamsonin tunneille tuntemaan olevani elossa ja palaan sieltä supervoimia ja luovuutta puhkuen. Joka kerta. Mutta eilen tunnilla löysin ihan uuden tulokulman sille, ettei tunneilla vahingossakaan päästä itseään helpolla (Russellhan itse on jo syy sinään, mutta), nimittäin jäin päivän ekoista treeneistä pois, minkä korvasin jazz-tunnilla, ja sille tunnille osallistui muutama hullun tehokas ja energinen mimmi. Sellaista uuden tanssipolven kansaa, jotka boostaavat omaa oppimisennälkäänsä tottuneesti instasta ja päättävät olla joka päivä notkeampia.
Nähdessäni edessäni valtavan loikan, huomasin lilliväni perusmukavassa hyppykorkeudessa. Pirteä tanssija, jolla oli ikää ehkä puolet omastani, teki keskilattian hyppysarjan sillä ilmeellä, että nyt täytyy hypätä, koska se kuuluu sarjaan. Ja itse haahuilin kivan ja ihan kivan tekemisen rajalla, sellaisessa miellyttävässä groovessa. Autuaasti tyytyen.

Parastapahan osoittaa keppi vääräksi, on asettaa suora keppi käyrän rinnalle.
Niinpä rupesin ponnistamaan ja suoristamaan tukijalan pirueteissa. Päivän piristysruiske korreloi näiltä mimmeiltä saamani boostin kanssa. Jos edellisviikolla luulin saaneeni virtaa, nyt muistin, miltä tanssiminen tuntuu. Tunnin jälkeen kävin kiittämässä tanssijoita lisäpotkusta.
(Pyyhkäse vasemmalle:)

Lisäpotkua blogiin ei tarvinnut hakea muualta. Vihdoin. Ihanaa olla taas linjoilla! Kuullaan 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s