Nytke IGTV

Pari tyyppiä päätti laittaa voimansa yhteen ja perustaa Tampereelle korkealaatuisen, antoisan ja ihmisläheisen nykytanssifestivaalin sekä tuoda kansainvälisiä tuulia nykäripuolen tanssikenttään.
Syntyi Nytke. Viikonmittainen tapahtuma, josta löytyy tunteja ihan varmasti jokaiselle, tasosta, taustasta tai nykytilanteesta riippumatta. Yritän ehtiä pian istua alas kertomaan asiasta lisää (ja avaamaan, kuinka puolivahingossa päädyin tekijäjoukkoon mukaan).

Tapahtuma järjestetään Varalassa 15.-20.7. ja ensimmäistä kertaa nyt 2019, mutta silti line-up on ihan älytön! Suosittelen ostamaan treenipassin* ja varaamaan paikat tunneilta jo nyt. Yksittäisten kurssien lisäksi voit valita myös hintansa haukkuvan All- tai Open-passin, jolla treenaat koko viikon vaikka aamusta iltaan. Ja jos osallistut yhdellekään kurssille, irtoaa lippu viikon päättävään teatteri-iltaan huokeammin!

Mutta katso jo nyt, mitä soppaa mä hämmennän ja ketä ja mitä kaikkea Nytke parin viikon päästä tuo kesän tanssinnälkään – Ja ihan tähän lähelle:

View this post on Instagram

Nytke 💟 opettajat 2019

A post shared by nytke (@nytkecontemporarydancefestival) on

www.nytke.com

IG: @nytkecontemporarydancefestival

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s