Kesälukemista 2019

Otin alkuviikolla bisnessaunan itseni kanssa. Päätin kuuman päivän päätteeksi pestä illan uintiretkeltäpaluun pyöräilyhiet pikasaunassa. Sulautua yhdeksi lempihuoneeni höyryn kanssa, pestä hiukset heti alkuun ja jättää hoitoaine hautumaan löllön nutturan sisään. Laittaa jalat kuumaan hauteeseen ja heittää löylyä niin, että hartiat nousevat väkisin puoli senttiä ja on keskityttävä hengittämiseen.

Istuttuani saunaan näillä asetuksilla totesin itselleni, että noniin, tälle saunareissulle minulla on kaksi tavoitetta: 1) testata jalkapohjaa aktivoivaa lihastreeniä ja 2) keksiä, minkä kautta esittelen ensiviikolla täällä blogissa alkavan kirjoitussarjan.

IMG-20190623-WA0017

Hetkinen.

Siis tavoitteita saunareissulle – kauhistuin! Sauna on mulle rentoutumisen paikka, meditatiiviseen tilaan johdatteleva hetki itselleni, ja nyt mulla on jotain tAvoitteita tähän pieneen hetkeen…! Joskus voi ottaa bisnessaunan itsensäkin kanssa, totesi tavoitteet asettanut ääni rauhallisesti.

Rentouduin.

IMG-20190623-WA0012Kesällä osaan jotenkin vaivattomammin yhdistää työnteon ja lomailun tai muita arkisia tehtäviä rentoon fiilikseen. Saan kesäkaudella ikään kuin huomaamattani aikaiseksi odotettua enemmän ja töiden tekeminen on jotenkin viihdyttävämpää ja vaivattomampaa. Odottamattomat muutokset tietävät seikkailua, työympäristöksi on helppo hyväksyä kaikienlaisia miljöitä, inspistä tarttuu vähän kaikesta ja usein tuntuu positiivisesti siltä, että tää hommahan voi lähteä vielä mihin suuntaan vaan! Asetinkin siinä bisnessaunan spa-bisseä siemaillessani myös lomalle töihin viittaavat tavoitteet: Aion paikantaa ne tekijät, joiden ansiosta kesällä hommat sujuu kuin tanssi, jotta voin viljellä niitä työarkeeni ympäri vuotta! Letkeempi ensivuosi siis tulossa.

Yksi oloa ja työntekoa keventävä juttu, oli sitten töissä tai lomalla, on ajan antaminen itselleen. Breikki jonkin itseään kiinnostavan asian parissa, ilman että tarvitsee itse olla tuottamassa tai luomassa jotain uutta. Se rentouttaa mieltä ja tasaa ajatuksia. Samalla saattaa oppia uutta tai löytää ratkaisuja. Ja tietenkin toisinaan se breikki kannattaa ottaa juuri sillä ajatuksella, että etsii löytääkseen. Lisäksi, koska kesällä moni tulee istuneeksi reissun päällä, on kausi otollinen uuden löytämiselle, rentoutumiselle ja viihtymiselle. Näistä syistä – sekä siksi, että tiedän pari hyvää tyyppiä, joiden jutuista säkin voisit pitää – Salin poikki -blogissa aukeaa ensi viikolla Kesälukemista 2019 -sarja.

IMG-20190623-WA0018

Sarja on yhteistyötä, esittelyä, jakamista ja toveruutta. Sen kautta pääsette tutustumaan muihin tanssijoita kiinnostavista aiheista julkaiseviin tyyppeihin ja heidän työhönsä! Maanantaina kerron vielä vähän lisää konseptista ja heti tiistaina esittelyssä yks huikea kollega, johon tutustuin jo tovi sitten. Nyt siirryn kuvien maisemissa sijaitsevaan juhannussaunaan ilman tavoitteita ja maanantaina palataan jutulle!
Hyvää keskikesän juhlaa kaikille.

IMG-20190623-WA0019

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s