Perusvarusteet kerralla kuntoon

Tanssivarusteita hankkiessa voi joskus joutua päivittämään kaappia tuote kerrallaan, tinkiä laadusta tai maksaa läjästä vaatteita erikoistuotteiden hintaa suu viivana. Siksi musta on upeeta, että meille on avautunut vielä yksi vaihtoehto lisää:

Laadukkaita tanssivaatteita iisiin hintaan! Vielä upeampaa on se, että samassa yrityksessä yhdistyy hyväntekeväisyys, kierrätys ja tasa-arvoisempien harrastusmahdollisuuksien edistäminen!

DanceDaily_Logo

DanceDaily avasi virtuaaliovensa vuosi sitten ja liikkeen perustanut tanssikollegani Venla Manninen ojensi mulle kassillisen tuotteita testattavaksi. Sovitin ja poimin niistä itselleni sopivimmat ja mielekkäimmät ja voin sanoa, ettei mun perusvaate- ja tanssipukuvalikoima oo ehkä koskaan ollut näin kuosissa. Pistän tanssipuvun päälle, vähän asusta riippuen, melkein lajin kuin lajin treeneihin ja opetukseen. Selkä pysyy lämpöisenä, kosteus siirtyy pois iholta ja lempparivärit vilahtelevat tanssikerrospukeutumisen myötä päällimmäisten vaatteiden lomasta aina liikkuessa!

screenshot_20181117-224227_11258469666566033423.jpg

gopr3831_1542487100699_high_1_18715180933441314141.jpg
Tanssipuku ja shortsit: DanceDaily!

DanceDailyn mallistot ovat tosi kauniita ja yksityiskohtaisia, mutta kuitenkin myös käytännöllisiä ja kestäviä. Olen käytössä huomannut, että kaikki tanssipuvut sujahtavat erilaisista leikkauksista huolimatta päälle ilman, että ompeleita, olkaimia tai muitakaan remmejä tarvitsee varoa ja arpoa, että kummin päin. Mallistosta löytyy ihan perusperuspukuja, ovelia peruspukuja, joissa on jujua ilman että ne kuitenkaan näyttävät erikoisilta, sekä persoonallisempia ja värikkäitä pukuja. Itse tykkään, että basic univormussakin on väriä, mutta tarvitsen myös huomaamattomampia alimman kerroksen peruspukuja, mihin DanceDaily onnistuu kyllä molempiin mallistollaan vastaamaan.

p_20181117_142519_16823634314199765530.jpg

Tanssivaatteiden materiaalit ovat napakoita ja pysyvät istuvina hikoillessa ja myötäilevät liikettä hyvin. Reilun puolen vuoden ahkeralla käytöllä olleet vaatteet eivät ole ottaneet itseensä treeneissä tai pesuissa oikeastaan yhtään. Ja ainakin kerran tiedän huuhteluainetta lipsahtaneen koneelliseen, jossa mukana on ollut myös treenivaatteita. Huuhteluainehan vähentää urheilumatskujen elastisuutta ja heikentää ajan kanssa kuitua, joten sen käyttöä tanssipukujen tai urheiluvaatteiden pesussa ylipäätään ei suositella. Mutta jos nyt lipsahtaa, niin ei se mitään – ainakaan näiden pukujen kanssa. (Mutta minä olen nyt testannut, niin sun ei tarvitse). Yhden olkaimen olen saanunt kiireessä irtoamaan ompeleistaan, mutta sen sai kymmenessä sekunnissa surautettua takaisin!

p_20181117_142411_18635398766782291301.jpg

p_20181117_142110_16287815377321412733.jpg
Musta tanssipuku: DanceDaily – Sylvie

Osa sovituksessa olleista puvuista oli kuin tehty mun päälle, muutama oli ihan kiva ja jotkin taas ihan uskomattoman kivoja! Se, että kaikki puvut eivät olleet mun päällä hyviä, kertoi mulle käyttäjänä vain siitä, että DanceDaliy myy vaatteita monenmallisille ja -tyylisille tanssijoille.

p_20181117_140722_11110210432197150105.jpg
Tanssipuku: DanceDaily – Cynthia

Silloin aikanaan, kun ”varvaspikkari”-buumi rantautui Jyväskylään joskus 2000-luvun alussa, olin ihan hirmu harmissani, kun kaikki sovittamani sukkaset olivat jalkaani huonot. Saumat osuivat päkiän alle tai reunan kummari tuli väärään kohtaan ja joko puristi tai oli liian löysä. Onneksi osasin nuoresta iästäni huolimatta jättää ostamatta hittituotteen, koska tanssikenkiä tai tossuja ei vain kannata ostaa, jos ne eivät ole hyvät jalkaan. Niinpä varauduin kevyesti pettymään avatessani DanceDailyn varvaspikkareiden rapisevaa pussukkaa. Toisin kuitenkin kävi – pussista kuoriutuivat ensimmäiset jalkaani sopivat varvaspikkarit ja ensimmäistä kertaa elämässäni olen tanssinut nykyä/lyricalia/modernia varvaspikkarit jalassa!

screenshot_20181116-221007_1504968142403144868.jpg
Varvaspikkareiden kokoon vaikuttaa niin moni juttu, että oikeat löydät vain sovittamalla…

Näissä ihonvärisillä tossusilla tanssiminen on kuin olisi paljain jaloin, mutta lattia tekisi tehokkaammin yhteistyötä. Luulin myös, että pärjättyäni parikymmentä vuotta ilman moisia jalkineita, tossut saattaisivat tuntua ylimääräiseltä härpäkkeeltä. Rupesin kuitenkin oikeasti tykkäämään varvaspikkareista jalassa. Eikä niitä liikkuessa edes huomaa. Erityisesti opetushommissa tuntuu, että toisinaan vetoisan salin lattian hohkaama kylmä ei saavuta ytimiä pidempänäkään opetuspäivänä. Ja ihan vain siksi, että päkiän alla on lisäkerros nupukkia.

p_20181117_143138_15670689458331007882.jpg
Tämä mun lemppari, DanceDailyn tanssipuku Gisele nyt verkkokaupassa alennuksessa!

Testasin siis neljää eri tanssipukua (Sylvie, Cynthia, Gisele) sekä shortseja, jotka mulla on päällä sinisen, ensimmäisissä kuvissa näkyvän puvun kanssa. Tanssipuvut ovat olleet viikoittaisessa käytössä ja useimmiten mukaan lähtee violetti, Gisele-puku, josta lupaan lisätä paremman kuvan mitä pikimmin! Se on kuin tehty mun päälle, eikä sitä koskaan tarvitse asetella kesken kaiken. Tiesin heti ensimmäistä kertaa pukiessani sitä päälleni, että tämä tuli jäädäkseen.

DanceDailyn shortsit ovat myös aina varma valinta. Tykkään pitää lyhyitä shortseja, mutta en halua joutua treeneissä (saati lavalla) nykimään lahkeita alemmas. Näissä on tosi kiva mitta ja ne pysyvät liikkuessa ns. päällä. Shortsit näet toiminnassa tällä videolla: (Koreografi Remy Tilburgh)

Valitsin ja sovitin puvut alle puolivuotta synnytyksen jälkeen ja huomaan nyt valinneeni pukuja, joissa on ryhtiä ja linjaa tuovia saumoja sekä napakka sisävuori. Käytän tanssipukujen kanssa urheiluliivejä oikeastaan aina. Mun mielestä tanssipuku on urheiluvaate ja urheiluliivien selkä tai olkaimet voivat näkyä siinä missä jonkun urheilutopinkin alta. Melkein kaikenmalliset urheiluliivit toimivat näiden pukujen kanssa ja osan kanssa ne ovat ihan huomaamattomiakin!

Oon tosi iloinen, että Venla on löytänyt mallistot, joita voi suositella näin lämmöllä. Kiitän myös mahdollisuudesta päästä testikäyttäjäksi ja odotan innolla alkavaa yhteistyötämme toisen projektin parissa (mistä loppuviikolla lisää!).


Lue edellisestä julkaisusta Venlan haastattelu DanceDailyn toiminnasta ja perustamisesta.
Alla olevaa kuvaa klikkaamalla pääset ostoksille DanceDailyn verkkokauppaan!

Huomaathan, että blogin ulkopuoliset linkit ovat affiliate-linkkejä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s