Sarja alkaa

Halusin tehdä kiinnostavan, viihdyttävän, oppimista mahdollistavan sekä rennon tekstisarjan kesälukemiseksi ja mietin juttuja, jotka tanssijoita kiinnostavat yleensä ja mitkä asiat minua kiinnostavat, oli loma tai ei. Päädyin paljon pidemmälle kuin ensiajatuksilta arvelin. Kesälukemista 2019 -sarjasta tuli huikea yhteistyöketju ja tutustumisretki, johon vihdoin pääsen kutsumaan sinutkin mukaan! Sarjan ensimmäinen virallinen osa julkaistaan huomenna ja nyt esittelenteille, miten tää homma rullaa:

Kutsuin kesälukemista 2019 -sarjaan mukaan tanssista ja tanssia läheltä liippaavista aiheista verkossa julkaisevia tyyppejä, joiden juttuja olen itse seurannut jo pidempään. Ihan ensiksi ajattelin esitellä muiden blogeja ja kertoa omasta kokemuksestani näiden parissa. Seuraavaksi istuinkin jo kirjoittamassa blogikollegoille kutsua tulla mukaan kirjoitussarjaan! Viestini sai innokkaan, lämpimän vastaanoton ja lähes kaikki halusivat antaa kesästään pienen hetken kirjoittaakseen vierailijatekstin Salin poikki -blogiin, mun kirjoittaman esittelytekstin rinnalle. Huippua!

Jokaisella kirjoittajalla on oma tulokulmansa tai erityisosaamisalueensa, jota he ovat lähteneet purkamaan sanoiksi. Mukana on liikkeen ja tanssin ammattilaisia, yrittäjiä ja omaa unelmatyötään tekeviä toteuttajia, joiden kanssa keskustelut johdattavat uuden ymmärryksen äärelle. Kesälukemistoon pohdimme jokaisen kanssa tähän hetkeen sopivan teeman heidän omilta tonteiltaan. Toteutukseen kukin sai ihan vapaat kädet. Samalla pääsin kysymään muilta bloggaajilta, mikä heidät saa kirjoittamaan, mitä heidän blogeistaan löytää ja miltä kesä heidän kohdallaan nyt näyttää.

Sarja rakentuu siten, että jokaisella vieraalla on oma viikko, jonka aikana tutustutaan kirjoittajaan sekä päästään kiinni tyypin julkaisutapaan vierailijakynän muodossa. Jokaisen viikon tiistaina julkaistaan mun kirjoittama esittely ja kuullaan vieraan ajatuksia sekä lomavinkit tälle kesälle. Loppuviikosta julkaistaan viikon vieraan itse tuottama julkaisu, joiden voin kertoa suorastaan kutsuvan jutulle. Kommenttikenttä onkin auki keskustelulle ja lisäkysymyksille, jotka kaikki ohjataan kunkin jutun kirjoittajalle. Vierailijajulkaisun kautta pääsette lähemmäs näitä tietäviä, taitavia ja erittäin mukavia ammattilaisia, joiden ajatukset avaavat uusia luukkuja tanssimaailmaan, urheiluun ja ammattilaisuuteen. Kunkin viikon ajan löydät Salin poikki -blogin sivupalkista suoran linkin vieraan työmaalle ja tutustumaan jokaiseen aiempiin matskuihin ja tämän hetken menoon!

img-20190315-wa0018_17576458213133828884.jpg

Lukuhetki, nopeakin, irtauttaa mua arjesta ja uuden löytäminen ruokkii luovuutta kivasti. Blogit auttavat lisäksi pitämään samanaikaisesti kiinni omista intohimonkohteista ja kiinnostavien ihmisten kiinnostavista tekemisistä. Toivon sulle rentoja, mielenkiintoisia ja innostavia kesälukuhetkiä laiturinnokkaan, junaan, lentokentälle, teehetkelle, tauolle, lukunurkkaan ja missä ikinä tykkäätkään lukea ja seurata mielenkiintoisia liikkeen, urheilun ja tanssin tuntijoita.

Huomiseen!


Kesälukemista 2019 / julkaistut

Sarjan julkaisut seuraavat tätä tekstiä, joten pääset niihin klikkaamalla ”Seuraava”. Alla olevasta listasta pääset kuitenkin myös suoraa tietyn viikon julkaisuihin.

VK1 Dance.Search.Blossom 
Esittely: Dance.Search.Blossom
Vierailijateksti: Tanssijoiden lämmittely – Oonasofia
VK2 A Dancer’s Blog 
Esittely: A Dancer’s blog
Vierailijateksti: Lay Offs Or holidays
VK3 DanceDaily
Esittely: DanceDaily
Vierailijateksti: Mietteitä Nytke-nykytanssifestivaalin valmisteluista
VK4 Salin poikki
Esittely: Salin poikki
Vierailijateksti: Omat suosikit blogista
VK5 Knowledge Drop
Esittely: FocusFM
Vierailijateksti: Top 5 erot 1990- ja 2010-luvun breikkauksessa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s