Tahaton tauko ja somettamatonta toimintaa

Joskus sattuu käymään näin. Mahtava draivi kirjottamisessa ja lukijoillakin näytti, kävijämääristä päätellen, olevan, ja sitten yli viikon pimento täältäpäin. Miksi näin kävi? Kaikenlaista ehtinyt tapahtuakin.

Suurimpana syynä ehdottomasti se, että 20170601_101605
tein ihan hullun puristuksen ja sain tutkintoni rippeet vihdoin valmiiksi Tampereen yliopistoon; mut päästetään tyytyväisenä maisterina ulos ja lomille! Voi, pitkään tätä onkin tehty (mutta valmistuinhan mä välissä tanssijaksikin!) Kohti uutta tutkintoa siis vain; Savonia, kesän aikana tulee ainakin aimoannos hyväksilukuja, heh.

Mitäs kaikkea tässä sitten ehti tapahtua? No olin ensimmäistä kertaa auditionkoreografina Dance Up Academyn koreografiaryhmien hakutilaisuudessa ja (tässä tulee se toinen, lievempi syy hiljaiseen viikkoon:) unohdin kertakaikkiaan ikuistaa siinä vauhdissa koko tilaisuudesta mitään! Voi some. Twiittasin kuitenkin jälkikäteen, että joskus media unohtuu, kun on oikeasti sosiaalinen. Tosin yhtä todellien tapahtuma se oli, kuvasin tai en. Kolme eritasoista tuntia, joissa katsottiin osallistujien motorisia taitoja, kehonhallintaa, motivaatiota ja asennetta, liikemuistia sekä ilmaisua. Nina Heino ja Julia Van Camp pääsivät katsomaan omia tanssijoitaan salin laidalta ja minä pääsin teettämään yhtä omaa lattiasuosikkiani.audition17Ninalla ja Julialla on ihana tanssikoulu- ja iltapäiväkerhokonsepti Tampereen keskustassa ja tosi taitavia oppilaita, jotka auditioneissa yllättivät nämä pitkäaikaiset opettajansakin suorituksillaan. Auditiontilaisuuden vetäminen oli intensiivinen paketti, jossa piti todella olla tuntosarvet kohollaan, ettei auta liikoja, mutta tarpeeksi, ja saa osallistujista kaikkea monipuolisesti irti. Mulla oli hauskaa ja oli mukavaa päästä opettamaan erilaisessa ympäristössä. Vaikka salissa on samat kaverit kuin tavallisilla tunneillakin, jännitys auditioneissa on aina käsin kosketeltavaa. Toivottavasti ehditte omiin hakuihinne lukea tanssihakijoiden vinkit I II III ja IV!

Kevään olen tehnyt pääasiassa mainostus- ja markkinointityötä, no muutaman workshopin ja nämä auditiontilaisuudet, Dance Upille, mutta eilen saatiin allekirjoitettua viimeistelty versio työsopimuksesta ensi lukukauden tunneista! Hieno fiilis päästä omien entisten opettajieni rinnalle opettamaan ja kasvattamaan tanssijanalkuja, etenkin kun tietää että työyhteisö tulee olemaan ammattitaitoinen ja lämmin. Meidän tunneille voi ilmoittautua koulun nettisivuilla ja lisätietoja kysellä osoitteesta info@danceup.fi. Ja multahan voi halutessaan suoraakin kysyä!

Pyynikin stadionin laidalta, auringonpaisteesta IMG_20170615_101334_940
riensin sitten tekemään sitä itteensä – eli tanssimaan! Sanaz Hassani piti Dance Actions -tanssikoululla workshopit, joista ehdin siis viimeiselle. Vogue femme sopi eilisiltaan kuin dippi vogue balliin kerrassaan, vaikka tehtiinkin diili, etten dippeihin tällä kertaa rupea. IMG_20170615_101318_162
Ihanan raikas tunti, jossa sai tiiviin paketin peruselementeistä, pääsi kokeilemaan ja jorailemaan.
Oon aiemmin tehnyt pääasiassa old stylea, niin oli kiva ottaa leidiasenne, joka ympyröineen sopi näihin tän hetken pyöreisiin muotoihin varsin hyvin.

Salin poikki -blogin Facebook-sivulla on myös näkynyt kävijänousuja, vaikka hiljaista hiljaisempi väli on ollut. Mutta sinnepä laitan jakoo löytämiäni videoita, joita toivoisin sinunkin näkevän. Joten niitä rupean droppailemaan silloin tällöin ja jutustelemaan teille sitä kautta muutenkin enemmän. Ymmärrän, että se edellyttää minulta fb:n käyttöaktiivisuutta, mutta uskokaa tai älkää, tästä hiljaisesta viikosta huolimatta, se on mahdollista. Ja vastavuoroisuushan kannustaa meitä molempia, joten voitte ihan rohkeasti vastata, kun kysytään *vink, vink*!

Esimerkkiä voitte ottaa Tanja Kunnarista, joka jakoi kommenttikentässä Hämeenlinnan Tanssin Tehdas ry:n tapahtuman. Helposti sai oman tapahtuman esiin ja meille löytyy enemmän nähtävää ja koettavaa! So called win-win. Pohdin myös, että sadatta tykkääjäähän voisi yllättää jo jotenkin. Fb:n lisäksi yhteydenottolomakkeen kautta saa omia toiveitaan kuulumaan minulle saakka, niin saadaan teidän lukijoiden kiinnostukset ja blogin sisällöt kohtaamaan! Vai joko toimii?

Nyt menen istuttamaan yrtit parvelaatikoihin, niin mahdun taas tekemään baletin tankotreeniä partsilla! Kuullaan pian.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s