Mun poiminnat Dance Off Tampere -viikolle!

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Dance Off Tampere on jälleen täällä, tällä kertaa koko viikon mittaisena tapahtumana ja täynnä tosimielenkiintosia juttuja! Kirjoitin tossa aiemmin tapahtuman nettisivujen tekemisestä ja yhteistyön tiimoilta olenkin päässyt haistelemaan ja tuumailemaan viikon antia kyökin puolelta jo vähän ennakkoon. Ajattelin jakaa teidän kanssa, miten olen viikkoa ruotinut ja ne jutut, mitkä mä hailaittaan ohjelmistosta omaani!

Mukana on tosi huikeita juttuja ja tyyppejä! Ja mä aion mennä osalliseksi. Siis olla yksi huikeista tyypeistä siellä ja samalla ottaa oppia niiltä muilta. Mahtava tilaisuus testata uusien opettajien opetusta sekä nauttia kansainvälisestä tanssifiiliksestä! Kerron ensin muutaman huomionarvoisen asian viikon aikana toteutettavista workshopeista sekä tärppejä ja yleisiä huomioita, jotka kannattaa pistää festareiden kohdalta merkille. Sitten pääset kuulemaan, mihin minä ainakin aion varmasti osallistua!

Ensinnäkin viikon aikana järjestetään todella upeita workshopeja, joille kannattaa varata paikat heti kun kiinnostaa! Tunnit täyttyvät nopeasti ja kun ottaa samantien useamman kerran kortin maksaakseen, tulee viikosta vähän edullisempi. Kannattaa myös huomioida, että sähköpostitse tehtävän ilmoittautumisen yhteydessä omasta spotista tulee maksaa varausmaksu, 20€, jonka saa kuitenkin peruutuksen sattuessa lääkärintodistusta vastaan takaisin. Minusta aivan kelpo tapa sitouttaa osallistujat ja varmistaa workshopin toteutuminen! Kurssimaksun loppusumma maksetaan sitten paikanpäällä.

Workshopit järjestetään lomalaisille kivasti iltapäivästä alkaen, jatkuen iltaan, mutta tiistaina aloitetaan ihanasti jo puoliltapäivin! Tunnit ovat pääasiassa tunnin treenejä, mutta Remy Tilburgin workshopit ovat hieman pidempiä. Se ei toki haittaa yhtään, sillä a) Remyn tunnilla olisi mielellään pidempäänkin ja b) sen miehen tunneilla aika menee kuitenkin nopeasti. Muina opettajina tunneilla Mia Jaatinen ja Mikko Makkonen, Ana Hazler, Samuli Emery, Sanaz Hassani, Josefiina Kotajärvi, Sanna Nazimow ja Haza von Herzen. Tuntien sisällöstähän en tiedä toki ennakkoon yhtään, mutta maanantaina päästään nauttimaan pariopetuksesta, tiistaina möyrivämpää ja kokeellisempaa, keskiviikko vaikuttaa olevan urbaanimpi, ja torstaina party-dance-meininkiä! Workshopviikko loppuu torstaihin, jotta kaikki päästään perjantaina Tanssin Gaalaan, Hällään.

Näiden tapahtumaviikon erityisvieraiden lisäksi järjestetään melkoinen kattaus maksuttomia workshopeja, joille on ihan oma lukkarinsa. Siellä nähdään tamperelaisten tanssikoulujen ja tanssinopettajien tunteja ja mukana on kiintoisa kattaus erilaisia etnisiä lajeja! Eli ihan ilmaiseksi pääsee kokeilemaan jotain täysin uutta tai nauttimaan jostain tutummasta näin heinäkuussa, jolloin treenejä löytyy muuten vähemmän. Tärppinä tiistaiaamulta myöskin maksuton Tanssijan kehonhuolto -luento!

Sekä maksullisten että maksuttomien tuntien lukujärjestykset, hinnat että ilmoittautumisohjeet löydät täältä.

Viime vuoden Dance Off Tampere -tapahtumaan roudasin kuukaudenikäisen Sidekickin. Tänäkin vuonna mimmi kulkee pieniltä osin messissä – ja tänäkin vuonna olen odotetusti jokseenkin kiinni äitihommissa. Siten, etten villisti pääse osallistumaan kaikiin treeneihin, niin kun varmaan muuten tekisin. Mutta teen harkittua valikointia ja seuraavissa yhteyksissä ainakin tuun olemaan:

Aion alottaa Dance Off Tampere -viikon osallistumalla B-girl Tanjan avoimelle break-tunnille. Avoimelle siksi, koska se nyt sattuu sopimaan paremmin meidän perheen aikatauluihin. (Jatkotreenit ja dancehall kiinnostelee myös, mutta osallistuminen on nyt vielä arvan varassa). Mun mielestä ekaan festaripäivään kannattaa aina ottaa osaa tavalla tai toisella – käydä edes nurkilla pyörimässä, niin tuntuu että on heti enemmän inessä! Tiistaina tullaan skidin kanssa seuraamaan jo ylhäällä tärppinä heittämääni luentoa, mistä sitten Sidekick isimiehen hoteisiin ja itse jatkan Samulin lattiatekniikkaan (Kivaa muuten, että kaveri ehtii hummuksenpromoamisiltaan kotimaisemiin opettamaan!) ja jOs kaikki sujuu hyvin, jään myös Ana Hazlerin pilatestunnille. Jos toisin käy, menen sitten saman naisen lyrical jazziin myöhemmin.

Suosittelen muuten hulluna Remyn experimental-tunteja. Menisin kaikille, jos onnistuisi. Onnistumaan niistä laitan torstain treenit! Keskiviikkona meen edistyneiden hoppiin, Haza von Herzenin ja Sanna Nazimovin oppiin. Torstaille sitten lisäksi ehkä Sanazin hoppia, mutta ihan varmasti maksuton barre-tunti Fiilis Fitneksen tiloissa! Perjantaina tuon yleisössä aina tanssijoita kohti mykistyneen haltioituneena kurkottelevan Sidekickin katsomaan ensimmäistä gaalanäytöstä. Lauantaina jatketaan yhteistä festarieloa ja tullaan pääpäivän aloittavaan Lasten Dance Off -tapahtumaan silmäilemään.

Sen jälkeen alkavassa varsinaisessa päätapahtumassa moikataan Letkiän Miljaa, ja käydän jututtamassa St.Malandraa (jolta ostin aivan mahtavat legginsit keväällä!), katsotaan, missä kaikkialla SWÄG ry näkyy ja mennään tietenkin kaiken kiinostavan luokse. Jossain vaiheessa toki yksilöidyn ja myöhemmin pyörähdän kotona, jotta voin sitten palata katsastamaan Vogue Ballin!

Nää mun viikkoon siis mahtuu ihan varmasti (suluissa ne, joihin suhtaudun toiveikkaasti):

Ma klo 16:00-17:00 Break jatkotaso ja edistyneet / B-girl Tanja

(klo 17:00-18:00 Dancehall / Evaleena Vuorenmaa)

Ti klo 10:30-12:00 Tanssijan kehonhuolto – luento / Anni Laitinen
klo 14:00-15:00 floorwork / Samuli Emery
(klo 15:00-16:00 pilates / Ana Hazler
tai
klo 16:00-17:00 lyrical jazz / Ana Hazler)

Ke klo 17:00-18:00 hip hop aikuiset / Haza von Hertzen
klo 19:00-20:00 hip hop advanced / Sanna Nazimov

To (klo 14:00-15:00 hip hop / Sanaz Hassani)
klo 16:00-16.45 LES MILLS Barre / Fiilis Fitness (huom! eri mesta)
klo 18:00-19:30 experimental / Remy Tilburg

Pe klo 18:00 Tanssin Gaala

La klo 14 – Päätapahtuma!

Liikutaan varmaan siellä Razzmatazzin uudella studiolla päin (Aleksis Kiven katu 18 B) ja kaupungilla muutenkin viikon aikana. Saa tulla juttelemaan! Vielä kun seurailet Instagramia, kuulet pian Salin poikki -blogin DOT-skabasta ja sitä kautta pääset siihen ehkä myös parhaiten kiinni voittomahdollisuuksiin. Nyt GoPro lataukseen. Nähdään hei festareilla

Mitkä on sun poiminnat Dance Off Tampere -viikolle?


Blogijulkaisut viimevuoden Dance Off Tampere -tapahtumaan liittyen:
Dance Off Tampere, kick start!
Sinä yhteistyökumppaniksi festareille?
Festivaalin kulisseissa
Dance Off Tampere 2017
Yhteistyö Dance Off Tampere -festivaalin kanssa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s